Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Decemberi edzőtábor. Boldog Új Évet!

2008.12.31

   Petrányi Gábor és Bakó Emese december végén egyhetes évzáró edzőtábort tartott a versenyzőknek napi két edzéssel. A munka még szilveszterkor sem állt meg. Délelőtt az edzők futást vezényeltek a Déli pályaudvartól a Gellért hegy tetejére a mínusz öt-hat fokos hidegben, ahol még négyszer kellett megkerülni a Citedellát időre, külön nehezítésként a lelkesen fényképező japán turisták kerülgetésével. Közös ebéd után az Építőkön délután tenisz következett, a legelpusztíthatatlanabbak pedig még január elsején is erőnléti edzésen vettek részt délután kettőtől. Az edzőtábor január 3.-án, szombaton a Széchenyi fürdőben ért véget egy közös, levezető lubickolással.

   Köszönjük Petrányi Gábornak a munkát ( aki még meg is sérült a futóedzések szokatlan erőfeszítésétől ), Bakó Emesének a segítségét az edzésprogram összeállításában és a Borbély családnak a szervezést, amivel a közös ebédeket segítették. Boldog Új Évet Mindenkinek!

   A képen állnak: Bakó Emese, Borbély Dániel, Somogyi Viktor, Lanstiák Zsófia, Weidinger Gergő, guggolnak: Petrányi Gábor edző és Molnár Lili.

Kép

 

Kép

    Szliveszteri ebéd a pályán a Gellért hegyi futás után:

Kép

Kép

Kép 

Kép

   És az ebéd utáni pihenő:

Kép

Kép

Kép

    Végül pedig a főszereplők, Petrányi Gábor és a szilveszteri pezsgő:

Kép